Phoenix Netparty 2019


I weekenden 26. - 28. april skal der for anden gang afholdes Phoenix Netparty. Det foregår i Fladså Hallen i Mogenstrup. Det bliver et fedt event.

Phoenix Netparty, er et lanparty for alle der elsker at spille computerspil, såsom CS:GO, Fortnite og mange flere. Her vil være konkurrencer, med præmier fra forskellige sponsorer. Samtidig har man mulighed for at lave nye venskaber, med nogen som har samme interesse som en selv.

Alle kan deltage, så længe de kan tage vare på sig selv, dvs. der er ikke en nedre aldersgrænse. Der vil under eventet hele tiden være voksne tilstede. Og der kommer ikke nogen ind som ikke må være der, man skal ved indgang altid vise sit deltager bevis. Der vil være mulighed for at smide sin sovepose enten i hallen eller i kælderen, så man også kan få lidt søvn undervejs. Vi ved godt det ikke er det man får mest af til sådan et event, men lidt har også ret.

Der vil blive serveret morgenmad lørdag og søndag, det er med i prisen. Samtidig er der mulighed for at købe hjemmelavet parisertoast og sodavand m.m. i hallen. Alt andet man ønsker at spise og drikke tages med hjemmefra, eller handles i Mogenstrups butikker.

Det er en gruppe unge mennesker fra Næstved og omegn, der har taget initiativ til Phoenix Netparty. De får med hjælp fra deres familier eventet op og stå. Opgaven med at planlægge et sådan nonprofit frivilligt event, kræver en del arbejde i tiden op til og selvfølgelig i den weekend det hele løber af staben. Men glæde ved at se de unge mennesker nyde sådan en weekend, er det hele værd.

Grunden til de unge mennesker vil afholde et lanparty selv er simpel, der afholdes ikke mange på Sjælland, og de bliver også for konkurrencepræget. Vi har også konkurrencer, men vores gevinster er på ca. 500 kr. pr. vindende 1. plads deltager. Meningen med eventet er hygge for alle store som små uanset hvilket level man spiller på.

Billetsalget startede 1. Marts kl. 18. Og der er på nuværende tidspunkt solgt 70 billetter. Så kom nu drenge og piger deltag i Phoenix Netparty. Billetter købes via hjemmeside www.phoenixnetparty.dk og du kan følge os på facebook, Instagram og Twitch.

Til forældre der måske er lidt nervøse over at sende deres børn og unge til dette event. Det var jeg også første gang jeg sendte mine afsted til lanparty, nogle af dem der idag står for dette event, men de havde hygget sig gevaldigt. Spist masser af junkfood og næsten ikke sovet, så da de kom hjem stod der søvn på skemaet og så noget ordenligt mad. hvis i har spørgsmål, så send dem gerne til os via facebook eller via mail pnp@outlook.dk samt vores online chat via vores hjemmeside www.phoenixnetparty.dk

Eventet sponseres bla. af Mærk Næstved, Norva24, klistermanden.dk, vi arbejder løbende på at få sponsorer.

#PhoenixNetparty2019

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle