Uheld i rundkørsel på Ring Øst i Næstved.


Opdatering: Politiet oplyser at den 47-årige chauffør af ulykkesbilen er blevet anklaget for spirituskørsel.

Billedserie: Det så voldsomt ud, da redningsmandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved ankom til Ring Øst, efter at have fået en melding om at en person muligvis var fastklemt i sin bil, som var forulykket i rundkørslen hvor Stenlængegårdsvej munder ud i Ring Øst i Næstved.

Meldingen om uheldet kom 13 minutter over midnat, og fra brandstationen blev vagtholdet sendt af sted med frigørelsesværktøj, men heldigvis blev der ikke brug for det, da det lykkedes for redningsfolkene at frigøre den mandlige chauffør via bagklappen uden at skære bilen i stykker, men inden den uheldige chauffør kunne hjælpes ud, måtte køretøjet sikres mod at vælte, da bilen var havnet ved siden af rundkørslen og stod næsten lodret nede i en grøft og op af et dyrehegn.

Efter det oplyste skulle manden kun have pådraget sig knubs og mindre skader, men en ambulance transporterede ham til undersøgelse på sygehuset, årsagen til ulykken kendes ikke. Den sparsomme trafik på stedet skabte heller ikke de store problemer, politiet dirigerede trafikken modsat rundt i rundkørslen, og efter en lille time var der kun den forulykkede Renault tilbage, den vil på et senere tidspunkt blive fjernet.

#112 #Færdseluheld #Næstved #RingØst

990 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com