Flere politipatruljer undersøgte hændelse


Flere politipatruljer var mandag formiddag fra klokken 10.09 i Faxe Ladeplads efter en anmeldelse om et mistænkeligt forhold.

Politiet tog ingen chancer, og derfor var der bevæbnede politifolk til stede i byen, men det viste sig, at der ikke på noget tidspunkt var fare for borgerne.

En person var afgået ved døden efter en tragisk hændelse, og politiet forlod stedet igen klokken 13.30.

#Mistænkeligtforhold #Politiaktion

89 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com