To standset i stjålet bil


Politiet standsede tirsdag kl. 02.00 en VW Golf på Vordingborgvej i Næstved. De nummerplader, der sad på bilen, viste sig at være meldt stjålet i februar i Ringsted, og de hørte til en helt anden bil.

Føreren – en 31-årig mand fra Korsør blev sammen med passageren – en 27-årig kvinde fra Korsør – anholdt og sigtet for tyveri af både bil og nummerplader.

Den 31-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. I bilen blev der fundet knive, en machete og en gaspistol, og den 27-årige kvinde havde et gram hash på sig.

De to anholdte blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven. De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu skal afhøres nærmere, og Golfen blev beslaglagt på stedet.

#Beslaglæggelse #Euforiserendestoffer #Overtrædelseafvåbenloven #Brugstyveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com