Nappet med hash to gange


En 26-årig mand fra Næstved blev torsdag taget to gange af politiet – begge gange havde han ulovlige stoffer i form af hash på sig.

Kl. 11.20 blev den 26-årige visiteret i forbindelse med et retsmøde i retten i Næstved, og her fandt betjentene to små poser med hash på i alt 3,9 gram. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og står nu til en bøde på 4.000 kroner for overtrædelsen.

Kl. 16.05 blev den 26-årige standset på Ostenfeldtsvej, hvor han kom kørende på knallert. Denne gang havde han 26 poser med hash på sig i alt 64 gram. Desuden havde han 10 joints, og han blev anholdt kl. 16.07 og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Den 26-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.25.

#Hash #Euforiserendestoffer #Salgafhash

111 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com