Tændt sædevarmer mulig årsag til bilbrand


Billedserie: Det var højst sandsynligt en tændt sædevarmer der lørdag formiddag var årsag til bilbrand på Fodbygårdsvej i Næstved.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik kl. 10.13 meldingen om bilbranden og forlod ganske kort tid efter brandstationen på Manøvej.

Imens på lokationen på Fodbygårdsvej gik anmelder flittigt til den med selv at få etableret vandforsyning til slukning med vandslange.

Anmelder gik der efter i gang med at bekæmpe flammerne i bilens kabine, hvilket resulterede i, at da brandmandskabet ankom til stedet var branden slukket.

Brandmandskabets opgave blev kun til at tjekke med termisk kamera, om alt var slukket og muligheden for genantændelse var lig nul.

Anmelderen havde gjort sin indsats grundigt og godt nok, og brandmandskabet kunne der for trygt forlade stedet igen.

#Bilbrand #Sædevarmer #Fodbygårdsvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com