Media Næstved - nu (igen) på Twitter


Media Næstved genoptager nu aktiviter på mediet Twitter.

På Media Næstveds Twitter profil kan du løbende følge med i hvad der sker i Politiets indsatser, Brand- og Rednings tjenesternes opgaver, Vind, Vejr og Trafikale forhold og meget mere... og ikke kun fra lokalområdet.

Kort sagt: Foto, video- og reportagestof inden for Politi, Brand- & Redning, Musik, Sport og andet kulturelt.

Følg os på Twitter her.

#MediaNæstved #Twitter

35 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com