top of page

Ild i skraldebil i Karrebæk.


Billedserie: Tidlig mandag morgen måtte Midt- og Sydsjællends brandfolk fra Næstved på en tur til Karrebæk, hvor der af uforklarlige årsager var opstået brand i et læs skrald, som var indsamlet i Karrebæk-området.

Årsagen til branden kendes ikke, men de to renovasionsfolk på køretøjet opdagede pludseligt at der kom en kraftig røg ud fra ladet, de parkerede derfor køretøjet midt på vejen, så ikke bygningerne i nærheden var i fare for at blive antændt hvis branden skulle udvikle sig. Efter branden var opdaget og brandfolkene var alarmeret via 1-1-2, gik der kun få minutter inden brandfolkene ankom og fik branden slukket med en højtryksslange, efter at en del af indholdet var blev læsset ud på kørebanen.

#Bilbrand #Karrebæk #Renovation #Skrald

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page