Bilvrag fundet under uddybning af kanalen i Næstved.


Billedserie: En bil af ukendt mærke, er hentet op af mudderet under uddybning af sejlrenden og kanalen som i øjeblikket foregår fra Karrebæksminde og ind til Næstved, et arbejde der foregår i døgndrift. Det var det specialbyggede fartøj Camilla Høj, som er hjemmehørende i Horsens, skibet der har en stor gravemaskine monteret i stævnen, fik den totalt ødelagte bil i grabben under arbejdet i nærheden af svingbroen.

Hvor længe køretøjet har ligget i kanalen vides ikke, men bilen er vredet totalt til ukendelighed da den angiveligt har ligget i vejen for flere af de store skibe der har sejlet frem og tilbage i kanalen. Det kan være bunden på skibene eller måske skibsskruerne som har ramt bilen i flere tilfælde. Hvad der nu skal ske med bilvraget er op til Næstved Havn, men indtil videre er den anbragt ved den lille havnekaj under svingbroen.

#Næstved #Bilvrag #Kanalen #Politi #NæstvedHavn

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle