Bilvrag fundet under uddybning af kanalen i Næstved.


Billedserie: En bil af ukendt mærke, er hentet op af mudderet under uddybning af sejlrenden og kanalen som i øjeblikket foregår fra Karrebæksminde og ind til Næstved, et arbejde der foregår i døgndrift. Det var det specialbyggede fartøj Camilla Høj, som er hjemmehørende i Horsens, skibet der har en stor gravemaskine monteret i stævnen, fik den totalt ødelagte bil i grabben under arbejdet i nærheden af svingbroen.

Hvor længe køretøjet har ligget i kanalen vides ikke, men bilen er vredet totalt til ukendelighed da den angiveligt har ligget i vejen for flere af de store skibe der har sejlet frem og tilbage i kanalen. Det kan være bunden på skibene eller måske skibsskruerne som har ramt bilen i flere tilfælde. Hvad der nu skal ske med bilvraget er op til Næstved Havn, men indtil videre er den anbragt ved den lille havnekaj under svingbroen.

#Næstved #Bilvrag #Kanalen #Politi #NæstvedHavn

540 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com