Havde hash og våben i bilen


Politiet standsede mandag klokken 19.15 en bil med fire personer, hvor føreren – en 19-årig mand fra Næstved – virkede påvirket af euforiserende stoffer.

Han havde desuden 0,9 gram hash i bilen og blev derfor sigtet for både at overtræde lov om euforiserende stoffer og for at køre i bil i narkotikapåvirket tilstand.

På gulvet ved førersædet fandt politiet desuden en gaspistol, der til forveksling lignede en rigtig pistol, og en af passagererne var desuden i besiddelse af en ulovlig kniv.

Alle fire passagerer blev derfor anholdt klokken 19.17, hvoraf tre blev løsladt igen klokken henholdsvis 19.47, 19.52 og 19.58. Føreren af bilen blev først løsladt klokken 22.24 efter yderligere afhøring.

#Euforiserendestoffer #Narkotikakørsel #Gaspistol #Overtrædelseafknivloven

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com