Tre anholdt efter omfattende salg af stoffer


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fremstiller i dag tre mænd i alderen 18, 28 og 31 år i grundlovsforhør i retten i Næstved. De sigtes for omfattende salg af kokain fra en adresse i Jernbanegade - i centrum af Næstved by.

De tre mænd har efter politiets opfattelse gennem en periode forestået salg via flere salgstelefoner, som køberne kontaktede og efterfølgende blev kokainen leveret i nærområdet omkring Jernbanegade og ”Skøjtebanen”. Der er således tale om ”hvide bude”, der dog kun bevæger sig få meter væk fra tilholdsstedet for at levere til køberne.

- Vi er meget tilfredse med anholdelserne i går aftes, ikke blot med resultatet, men især med det faktum, at borgere i centrum af Næstved har hjulpet med at identificere den utryghedsskabende narkotikahandel, som indimellem tager om sig i nærområderne, oplyser politikommissær Ove Groth, og fortsætter: - Det er vores opfattelse, at der over de seneste tre uger er foretaget i omegnen af 200 handler i området ved adressen i Jernbanegade, og ved anholdelserne blev der fundet kokain pakket i salgsposer til yderligere 40 handler og kontante beløb fra yderligere ca. 40 handler, der var foretaget over de seneste dage.

Ved de efterfølgende undersøgelser blev der på den ene mands bopæl desuden fundet 45 gram MDMA.

Der vil blive begæret dørlukning af hensyn til den fortsatte efterforskning ved dagens grundlovsforhør.

#Grundlovsforhør #Narkotikahandel #MDMA #Jernbanegade #Salgafkokain

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va