Tre anholdt efter omfattende salg af stoffer


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fremstiller i dag tre mænd i alderen 18, 28 og 31 år i grundlovsforhør i retten i Næstved. De sigtes for omfattende salg af kokain fra en adresse i Jernbanegade - i centrum af Næstved by.

De tre mænd har efter politiets opfattelse gennem en periode forestået salg via flere salgstelefoner, som køberne kontaktede og efterfølgende blev kokainen leveret i nærområdet omkring Jernbanegade og ”Skøjtebanen”. Der er således tale om ”hvide bude”, der dog kun bevæger sig få meter væk fra tilholdsstedet for at levere til køberne.

- Vi er meget tilfredse med anholdelserne i går aftes, ikke blot med resultatet, men især med det faktum, at borgere i centrum af Næstved har hjulpet med at identificere den utryghedsskabende narkotikahandel, som indimellem tager om sig i nærområderne, oplyser politikommissær Ove Groth, og fortsætter: - Det er vores opfattelse, at der over de seneste tre uger er foretaget i omegnen af 200 handler i området ved adressen i Jernbanegade, og ved anholdelserne blev der fundet kokain pakket i salgsposer til yderligere 40 handler og kontante beløb fra yderligere ca. 40 handler, der var foretaget over de seneste dage.

Ved de efterfølgende undersøgelser blev der på den ene mands bopæl desuden fundet 45 gram MDMA.

Der vil blive begæret dørlukning af hensyn til den fortsatte efterforskning ved dagens grundlovsforhør.

#Grundlovsforhør #Narkotikahandel #MDMA #Jernbanegade #Salgafkokain

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com