Falske hjemmeplejere stjal kontanter og guldsmykker


Onsdag omkring kl. 18.00 bankede det på døren hos en 78-årig kvinde, der bor på Hvedevænget i Næstved. Udenfor stod to kvinder, som udgav sig for at komme fra den kommunale hjemmepleje, og kvinden lukkede dem derfor ind.

Det med hjemmeplejen var dog kun et påskud for at komme ind, for de to kvinder forsvandt hurtigt – desværre også med et kontant beløb, som de havde stjålet fra den 78-årige. Signalementet er sparsomt: Den ene beskrives som spinkel af bygning, brun i huden, og hun havde en hvid kasket og blå dunjakke på.

En 87-årig kvinde fra Karise var tidligere på ugen – tirsdag kl. 17.15 – ude for, at en ukendt kvinde kom ind i hendes lejlighed på Snedkervej i Slagelse, og det lykkedes kvinden at stjæle flere guldsmykker fra den 87-årige. Tyven beskrives her som lys i huden, hun talte dansk med accent og havde en grå/hvid jakke med hætte på.

Politiet opfordrer til, at man er ekstra opmærksom på, hvem man reelt lukker ind på sin bopæl – og hvis der er ældre eller skrøbelige familiemedlemmer, så tal med dem om, at de skal sikre sig legitimationskort fra ukendte, der påstår, de skal hjælpe med pleje, tjekke installationer eller læse målere af.

#Tricktyveri #Hvedevænget

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com