top of page

Falske hjemmeplejere stjal kontanter og guldsmykker


Onsdag omkring kl. 18.00 bankede det på døren hos en 78-årig kvinde, der bor på Hvedevænget i Næstved. Udenfor stod to kvinder, som udgav sig for at komme fra den kommunale hjemmepleje, og kvinden lukkede dem derfor ind.

Det med hjemmeplejen var dog kun et påskud for at komme ind, for de to kvinder forsvandt hurtigt – desværre også med et kontant beløb, som de havde stjålet fra den 78-årige. Signalementet er sparsomt: Den ene beskrives som spinkel af bygning, brun i huden, og hun havde en hvid kasket og blå dunjakke på.

En 87-årig kvinde fra Karise var tidligere på ugen – tirsdag kl. 17.15 – ude for, at en ukendt kvinde kom ind i hendes lejlighed på Snedkervej i Slagelse, og det lykkedes kvinden at stjæle flere guldsmykker fra den 87-årige. Tyven beskrives her som lys i huden, hun talte dansk med accent og havde en grå/hvid jakke med hætte på.

Politiet opfordrer til, at man er ekstra opmærksom på, hvem man reelt lukker ind på sin bopæl – og hvis der er ældre eller skrøbelige familiemedlemmer, så tal med dem om, at de skal sikre sig legitimationskort fra ukendte, der påstår, de skal hjælpe med pleje, tjekke installationer eller læse målere af.

#Tricktyveri #Hvedevænget

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page