Brand i motorbåd på Kanalvej i Næstved kan være påsat.


Billedserie: Kort efter klokken to natten til lørdag, indløb der en melding til Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings vagtcentral i Næstved, om at der på mystisk vis var gået ild i en motorbåd som stod på en trailer, parkeret på Kanalvel ved Nolds bådhavn i Næstved.

Brandfolkene fra stationen i Næstved, havde kun en god kilometer hen til den brændende båd, og var derfor hurtigt fremme, men ilden havde allerede godt fat i det brandbare glasfiberskrog, som giver god næring til ilden. Det tog ikke brandfolkene andet end et kort øjeblik at få bugt med ilden, men branden er nok alligevel så omfattende, at båden ikke står til at redde. Om motoren som er en 115 hk Yamaha kan reddes vil en senere undersøgelse måske give klarhed om.

Hvordan branden er opstået er der kun teoretiske gisninger om, men det kan ikke udelukkes at branden kan være påsat. Inden brandfolkene forlod stedet blev båden fyldt med en gang brandhæmmende skum, det skulle kunne forhindre at branden vil blusse op igen, hvis der skulle være en glød tilbage. Det er nu op til politiet at finde ejeren af trailer og båd måske via et stelnummer, lygtebommen med nummerplade sad nemlig ikke på traileren.

#Brand #Båd #Kanalvej #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com