"Mit barn har diabetes – hvordan håndterer jeg de følelsesmæssige reaktioner"


Diabetesforeningens Lokalforening i Næstved Kommune indbyder dig som børnefamilie til at deltage på lige fod med vor øvrige medlemmer ved vores foredrag tirsdag d. 14. maj 2019 kl. 19.00 med titlen ”Mit barn har diabetes – hvordan håndterer jeg de følelsesmæssige reaktioner”. Foredraget holdes af Psykolog (diabetespsykolog) og forsker ved Steno Diabetes Center Clea Bruun Johansen.

Når et barn eller en teenager i familien har diabetes, er der mange ting, der er anderledes end i familier uden diabetes. Der er ekstra mange krav i hverdagen - både til de berørte børn og unge – deres forældre og bedsteforældre. Der er bekymringer i mange afskygninger, og der er fortsat behov for kontakt til behandlersystemet. Kort sagt er der meget at håndtere - og de fleste oplever, at det til tider kan være svært.

Psykolog Clea Bruun Johansens fortæller i sit foredrag om de psykologiske reaktioner og mekanismer, der kan opstå i forbindelse med, at et barn eller et ungt menneske i familien har diabetes. Derudover fortæller hun om værktøjer til at håndtere følelser, problemer og hverdagens krav i det hele taget.

Foredraget er ikke kun for børnefamilier. Der er også input, selv om du er diabetiker med enten type 1 eller type 2 diabetes.

Arrangementet afholdes på Munkebocentret, Caféen, Farimagsvej 52 i Næstved og afsluttes kl. 21.30. Der betales en deltagerbetaling på 30,- kr. pr. deltager. Der serveres kaffe og kage i pausen.

Tilmelding er nødvendig senest d. 9. maj og kan ske på naestved@diabetes.dk til Lokalforeningens formand Dorte Mørck Andersen. Næstved Lokalforening ser frem til at rigtig mange kommer til dette foredrag.

#Foredrag #DiabetesforeningenNæstvedLokalforening #CleaBruunJohansen

10 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com