Tyve med hang til ost og kød anholdt i Netto


Politiet blev tirsdag aften kaldt til Netto i Ringstedgade i Næstved, hvor personalet tilbageholdt to udenlandske mænd, der havde stjålet forskellige madvarer.

Det var en 40-årig og en 42-årig mand, og da de blev undersøgt nærmere, viste det sig, at de havde stjålet flere slags ost og andre kødvarer.

De blev begge anholdt klokken 21.05 og taget med til politistationen i Næsted, hvor de blev afhørt og efterfølgende hver blev præsenteret for en bøde på 1.000 kroner.

De to anholdte er fortsat anholdt og sagen er forelagt Udlændingestyrelsen med henblik på udvisning.

#112 #NettoRingstedgade #Næstved #Brugstyveri

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com