top of page

Redningsaktion på Karrebæk Fjord.


Billedserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning station Næstved, måtte fredag aften hurtigt have deres redningsbåd i vandet, da de blev alarmeret til at løse en opgave på fjorden mellem Næstved og Karrebæksminde.

Klokken 17,54 indløb der en melding om, at en sejler som befandt sig i en båd på fjorden, havde brug for en ambulance, meldingen om assistance til sejleren kom fra JRCC (Joint Rescue Coordination Centre) der koordinerer de Danske redningshelikoptere. Årsagen til at lystsejleren skulle bruge hjælp er der ingen oplysninger om, men opgaven blev hurtigt løst af redningsmandskabet fra stationen i Næstved, uden brug af helikoptertjenesten.

Udgangspunktet for redningsaktioner på fjorden er i de fleste tilfælde Strandjagtforeningens bådrampe for enden af Kanalvej, her fra kan alle hjørner af fjorden med båd nås inden for få minutter, strækningen fra brandstationen er samtidig kun et par kilometer. Det tog kun redningsfolkene et øjeblik at få redningsbåden i vandet og komme ud på fjorden, hvor redningsfolkene hurtigt fik kontakt med sejleren, der blev bragt ind til land og overtaget af ambulancepersonalet. Personens tilstand og hvad der senere er sket med båden er der ingen oplysninger om.

#Båd #RedningKarrebækFjord #KarrebækFjord #112 #Drukneulykke

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page