top of page

Spritbilist årsag til færdselsuheld


Mandag kl. 18.02 skete et færdselsuheld på Fladsågaardsvej.

En 58-årig mand fra Fensmark ville vende på et grusareal og kom i den forbindelse til at køre ud foran en anden bil. Da politiet ankom, viste det sig, at den 58-årige virkede påvirket af spiritus og havde desuden fået frakendt sit kørekort.

Han blev derfor anholdt klokken 18.25 og sigtet for både spirituskørsel og for at køre uden kørekort. Han blev løsladt igen klokken 18.50. Herudover blev bilens ejer sigtet for at overlade sin bil til en person uden førerret. Det kostede en bøde på 2.500 kroner.

#Spirituskørsel #Færdseluheld #Fladsågårdsvej #Fensmark #Kørseludenførerret

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page