Spritbilist årsag til færdselsuheld


Mandag kl. 18.02 skete et færdselsuheld på Fladsågaardsvej.

En 58-årig mand fra Fensmark ville vende på et grusareal og kom i den forbindelse til at køre ud foran en anden bil. Da politiet ankom, viste det sig, at den 58-årige virkede påvirket af spiritus og havde desuden fået frakendt sit kørekort.

Han blev derfor anholdt klokken 18.25 og sigtet for både spirituskørsel og for at køre uden kørekort. Han blev løsladt igen klokken 18.50. Herudover blev bilens ejer sigtet for at overlade sin bil til en person uden førerret. Det kostede en bøde på 2.500 kroner.

#Spirituskørsel #Færdseluheld #Fladsågårdsvej #Fensmark #Kørseludenførerret

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com