Butikstyv med stjålet metal i bilen


Politiet blev onsdag klokken 10.29 kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet havde overrasket og tilbageholdt to mænd.

Det var en 30-årig mand fra Næstved, der havde taget et par nye sko på i forretning og gået gennem kassen uden at betale. I hans bil, der stod parkeret på p-pladsen uden for centeret, fandt politiet bagefter knap 100 kg kobber, som han ikke rigtig kunne redegøre for. Den anden var en 35-årig udenlandsk mand, som havde en taske fuld af forskellige make up-artikler.

De blev begge anholdt, og den 30-årige blev sigtet for butikstyveri og tyveri af kobber, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 15.35.

Den 38-årige blev sigtet for butikstyveri, og på politistationen blev han præsenteret for en bøde på 2.500 kroner. Han er fortsat anholdt, og hele sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal træffe afgørelse om evt. udvisning.

#Brugstyveri #Butikstyveri #BilkaNæstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle