Politiet foretager fogedaktioner i den kommende tid


Borgere, der har et mellemværende med fogedretten, risikerer inden for den kommende tid at blive hentet af politiet og ført til fogedretten for at afregne deres gæld.

Politiet foretager jævnligt denne type aktioner, når borgerne gentagne gange ikke har reageret på fogedrettens indkaldelser. Der er tale om op til 75 borgere, der måske får en kedelig morgenvækning, for politiet henvender sig selvfølgelig hos borgerne, når der er størst mulighed for at træffe nogen hjemme.

- Vi opfordrer naturligvis skyldnerne til at kontakte fogedretten for at få lavet aftaler og for at bringe forholdet i orden, før politiet kommer ind over sagen, forklarer politikommissær Mads Justesen, der er sekretariatsleder på politistationen i Næstved.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi lægger også et opslag på Facebook om de kommende fogedaktioner i håb om at så mange som muligt får sagen ud af verden.

#Fogedaktioner #Politi #Skyldnere #Næstved #Fogedretten

71 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com