Næstved: Mindre færdselsuheld gav buler og ridser i lakken.


Billedserie: Ingen kom alvorligt til skade, da to biler ramte hinanden på Vordingborgvej ved Rettestrup lidt uden for Næstved. Efter en mindre naturbrand i Herlufmagle, måtte indsatslederen fra Næstved i hast køre til den sydlige del af Næstved, herfra var der kommet en melding om, at der muligvis var en person teknisk fastklemt i en bil, som var kørt op i et andet køretøj.

Heldigvis var det ikke så slemt, ingen personer var kommet alvorligt til skade. Efter det oplyste skulle en bil dreje til venstre ad en sidevej, det opdagede en bagved kørende lidt sent, og ramte den svingende bil ved højre bagskærm. I et forsøg på at undgå at ramme bilen, trak den bagfra kommende ud til højre, med det resultat at den kom op og hænge på en forhøjet kantsten ude i rabatten, en kranvogn fra Falck måtte hjælpe den uheldige billist ned på hjulene igen. Uheldet gav kun en del buler og mindre skader på køretøjerne, der opstod heller ikke de store trafikale problemer.

#Færdselsuheld #Næstved #112 #Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com