Næstved: Buschauffør fik ildebefindende under kørsel.


Billedserie: En chauffør på en Movia-bus mistede torsdag eftermiddag kontrollen over den bus han var chauffør på, grunden skulle være et pludselig opstået ildebefindende. Bussen var på vej ind i krydset Karrebækvej - Slagelsevej i Næstved, da den pludselig ændrede retning, og kørte over i den modsatte vejbane, hvor den kørte direkte ind i siden på en mindre personbil som blev skubbet ind i vejskilte og lysstandere.

Vagtcentralen hos Midt - og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik meldingen om færdselsuheld med fastklemte kl. 16,26. Det lykkedes de to personer i personbilen med hjælp fra redningsmandskabet, at komme ud af bilvraget uden at skære taget af. Ambulancer der var kaldt til stedet tog sig af de chokerede personer, som efter det oplyste skulle være sluppet med mindre skader.

Buschaufførens tilstand kendes ikke, men blev med udrykning hurtigt bragt til Slagelse sygehus. Uheldet der skete lige i myldretiden, skabte en del trafikal ventetid, men det lykkedes politiet på professionel vis, at få afviklet trafikken uden problemer. Lyssignalet i krydset var på grund af påkørslen ude af drift, indtil en elektriker fra Næstved Forsyning fik genoprettet strømforsyningen. Bussen kunne selv køre fra stedet, men personbilen som blev totalskadet måtte transporteres væk på en ladvogn.

#Færdselsuheld #Næstved #Ulykke

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com