top of page

Næstved: Buschauffør fik ildebefindende under kørsel.


Billedserie: En chauffør på en Movia-bus mistede torsdag eftermiddag kontrollen over den bus han var chauffør på, grunden skulle være et pludselig opstået ildebefindende. Bussen var på vej ind i krydset Karrebækvej - Slagelsevej i Næstved, da den pludselig ændrede retning, og kørte over i den modsatte vejbane, hvor den kørte direkte ind i siden på en mindre personbil som blev skubbet ind i vejskilte og lysstandere.

Vagtcentralen hos Midt - og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik meldingen om færdselsuheld med fastklemte kl. 16,26. Det lykkedes de to personer i personbilen med hjælp fra redningsmandskabet, at komme ud af bilvraget uden at skære taget af. Ambulancer der var kaldt til stedet tog sig af de chokerede personer, som efter det oplyste skulle være sluppet med mindre skader.

Buschaufførens tilstand kendes ikke, men blev med udrykning hurtigt bragt til Slagelse sygehus. Uheldet der skete lige i myldretiden, skabte en del trafikal ventetid, men det lykkedes politiet på professionel vis, at få afviklet trafikken uden problemer. Lyssignalet i krydset var på grund af påkørslen ude af drift, indtil en elektriker fra Næstved Forsyning fik genoprettet strømforsyningen. Bussen kunne selv køre fra stedet, men personbilen som blev totalskadet måtte transporteres væk på en ladvogn.

#Færdselsuheld #Næstved #Ulykke

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page