Bryan Rice gav intim koncert i Skt. Jørgens Kirke

Opdateret: 9. sep. 2021


Billedserie: Meningen var, at knægten fra Viby Sjælland skulle være spansk tolk, men ved en tilfældighed sendte livet Bryan Rice ind i musikkens verden, hvor han i dag er respekteret og solidt funderet som popsanger og sangskriver – både national og internationalt.

Bryan Rice med det mere danskklingende fødenavn Brian Risberg Clausen, var søndag eftermiddag et smut forbi Skt. Jørgens Kirke i Næstved, hvor han sammen med kirkens organist Martin Valsted som vært, pianist og interviewer, gav en hyggelig intim koncert under temaet - Musik og Snak.

Bryan Rice kom på popmusikkens stjernehimmel efter sit helt store gennembrud i 2005 med singlen ”No Promises”. Efterfølgende har han flere gange deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. Han har også turneret i udlandet, og ligeledes udgivet musik med stor succes i Kina, USA, Sydafrika og Storbritannien.

I lidt over en time delte Bryan Rice sit liv med publikum, fortalt med små historier sammenkædet med numre fra Brians eget bagkatalog, og den danske sangskat i øvrigt.

Publikums forventninger blev til fulde indfriet, og sammen med det solrige vejr blev søndag eftermiddag til noget helt specielt og mindeværdigt.

#BryanRice #SktJørgensKirke

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle