Bryan Rice gav intim koncert i Skt. Jørgens Kirke


Billedserie: Meningen var, at knægten fra Viby Sjælland skulle være spansk tolk, men ved en tilfældighed sendte livet Bryan Rice ind i musikkens verden, hvor han i dag er respekteret og solidt funderet som popsanger og sangskriver – både national og internationalt.

Bryan Rice med det mere danskklingende fødenavn Brian Risberg Clausen, var søndag eftermiddag et smut forbi Skt. Jørgens Kirke i Næstved, hvor han sammen med kirkens organist Martin Valsted som vært, pianist og interviewer, gav en hyggelig intim koncert under temaet - Musik og Snak.

Bryan Rice kom på popmusikkens stjernehimmel efter sit helt store gennembrud i 2005 med singlen ”No Promises”. Efterfølgende har han flere gange deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. Han har også turneret i udlandet, og ligeledes udgivet musik med stor succes i Kina, USA, Sydafrika og Storbritannien.

I lidt over en time delte Bryan Rice sit liv med publikum, fortalt med små historier sammenkædet med numre fra Brians eget bagkatalog, og den danske sangskat i øvrigt.

Publikums forventninger blev til fulde indfriet, og sammen med det solrige vejr blev søndag eftermiddag til noget helt specielt og mindeværdigt.

#BryanRice #SktJørgensKirke

16 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com