Færdselsuheld på rute 22 Slagelsevej ved Vallensved.


Billedserie: Fem biler gik det ud over da de blev part i et færdselsuheld omkring Vallensved på Slagelse landevej rute 22 lidt uden for Næstved. Et uheld mellem en lastbil og en personbil skulle have været årsagen til at flere biler havnede i samme ulykke, den ene bil var ikke direkte impliceret i selve uheldet, men et løbsk hjul der blev revet af en mindre Fiat, ramte en anden bil der kom kørende med så stor kraft, at køretøjet fik smadret en stor del af front og undervogn da bilen efter at være blevet ramt, kørte hen over det afrevne hjul,

Meldingen der kom mandag eftermiddag klokken 15,51 lød på at der skulle være teknisk fastklemte, derfor blev flere køretøjer fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning sendt frem til stedet sammen med ambulancer og politi, men der blev ikke brug for den helt store indsats for at befri personerne i køretøjerne, det lykkedes derfor hurtigt redningsmandskabet at få ryddet vejbanerne, så trafikken igen kunne køre frit ad rute 22 i begge retninger mod Slagelse og Næstved.

Vejen var spærret i godt en halv time, hvor trafikanterne enten måtte vente eller finde alternative veje, ingen skulle være kommet alvorligt til skade, men de fire biler var godt medtaget, om de er totalskadet må en taksator afgøre. Hvordan ulykken er opstået er der ingen oplysninger om.

#Ylykke #Færdselsuheld #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com