Udlændinge stjal proteinbar og øl


Lørdag kl. 16.57 blev politiet kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet tilbageholdt to mænd, der havde stjålet i alt 66 proteinbarer – og fem elefantøl, som de havde nået at drikke.

Det var en 39-årig og en 44-årig udenlandsk mand, og de blev begge anholdt og sigtet for butikstyveri. På vej ud fra stedet lykkedes det den 39-årige at spytte en af de ansatte i ansigtet, og han blev derfor også sigtet for vold.

De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen kort før klokken 1.30 natten til søndag. De anholdte fik begge en bøde på 2.000 kroner, mens voldssagen endnu ikke er færdigbehandlet.

#BilkaNæstved #Butikstyveri #Vold

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com