Ekstremt regnvejr oversvømmer Næstved flere steder


Film og billedserie: Ekstremt regnvejr har tirsdag formiddag oversvømmet Næstved flere steder.

På specielt Havnegade kører bilisterne i op 40 cm. vand som følge af direkte flodstrømme af regnvand fra højere liggende steder.

Jørgen Jensensvej, Viadukten og Hvedevænget er afspærret på ubestemt tid på grund af vandmasserne. Og i Ringstredgade i centrum af Næstved By skal man have de langskaftede gummistøvler på for ikke at få sop.

DMI varsler om risiko for tordenbyger og lokale skybrud i hele landet, og i vores område gælder varslet fra kl. 09.40 til kl. 18.00. DMI vurderer, at der lokalt kan falde mellem 15 og 25 mm regn på en halv time.

#Oversvømmelse #Havnegade #Næstved #Skybrud

444 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com