50-årig kvinde sigtet for rufferi


Politiet var sammen med Skat på kontrolbesøg på en massageklinik i Næstved.

Det viste sig, at der var to udenlandske kvinder på henholdsvis 27 og 41 til stede, og ingen af dem havde gyldig arbejdstilladelse. De blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

En 50-årig kvinde fra Rønnede blev sigtet for rufferi og for ulovligt at have beskæftiget udenlandsk arbejdstagere. De to anholdte kvinder afhøres nu nærmere af politiets udlændingekontrolafdeling.

#Rufferi #Overtrædelseafudlændingeloven #Udlændingekontrolafdeling

62 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com