52-årig sigtet efter ordensbekendtgørelsen


Politiet blev onsdag klokken 17.20 kaldt til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en mand skubbede og generede de rejsende.

For at få ro på stedet anholdt politiet den pågældende – en 52-årig mand fra Lolland. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 20.37.

Imidlertid fik politiet senere onsdag aften en anmeldelse om, at den 52-årige nu var på Vordingborgvej, hvor han gik midt på vejen og slog ud efter bilerne. Da han virkede psykisk ud af balance, blev han kørt til lægebehandling.

#Overtrædelseafordensbekendtgørelsen #Banegårdspladsen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com