Markedsdag og Hjerterum i Næstved 31. maj 2019


Billedserie: Cykelholdet Hjerterum er et tilbud til alle, der måske skal i gang med en genoptræning, eller måske er målet at få forbedret sin fysiske form og samtidig få styr på kredsløbet, eller måske er BMI- tallene blevet lidt for høje, uanset årsagen så anbefaler Hjerteforeningen at man jævnligt dyrker en eller anden form for motion uanset alder. Hos Hjerterum er der ingen aldersgrænse, i øjeblikket er ældste medlem 79 år, alle er derfor velkommen til at deltage i sommertræningen som foregår med motions- og hyggeture på cyklen i og omkring Næstved.

Cykelholdet Hjerterum blev en realitet d. 1. oktober 2018, hvor de første 16 medlemmer hoppede på cyklerne i Happy2Fitness på Marskvej 17 i Næstved. Cykelholdet, hvor det ikke handler om at køre ræs, er et hold der er startet op som en afdeling af Hjerte Rytterne i Næstved. Hjerterum er holdet hvor samværet er i højsædet, og hvor det ikke handler om tider og kørte kilometer. Vintertræningen fra oktober til marts, foregår indendørs i Happy2Fitness hver mandag fra 10,00 – 11,00 hvor alle der kan sidde på en cykel kan være med, uanset hvilken fysisk form man er i.

Målet med Hjerterum er at få så mange til at dyrke motion som muligt, især den ældre generation. Hjerterum er samlingsstedet hvor der er fokus på samvær, motion, fællesskab og hygge. Træningen som er mandag og torsdag kl. 10,00 (mødetid 9,45) strækker sig i sommerperioden fra 1½ til 2½ time, hvor der tilbagelægges 20 - 40 kilometer, i regnvejr og stærk blæst vil træningen foregå i spinningslokalet hos Happy2Fitness. Både sommer og vinter, vil der være lidt hyggesnak og en kop kaffe, og måske en lille småkage efter træningen.

I øjeblikket er det sommertræningen udendørs der er i højsædet, udgangspunktet er, at man kører på den cykel man har til rådighed, det kan være alt fra en almindelig cykel, en citybike eller måske en el-drevet cykel. Sommertræningen foregår primært på cykelstier i Næstved området. Strækningen vil varierer og hastigheden afpasses altid efter deltagerne på turen. Man kører både ud og hjem samlet, cykelhjelm er obligatorisk og et krav. Udgangspunktet for alt træning er Happy2Fitness Marskvej 17, 4700 Næstved.

Vil man opleve natur, fuglefløjt og frisk luft sammen med ligesindede, så er man velkommen til at møde op med sin cykel på Marskvej 17, i Næstved på omtalte tidspunkt. Ønsker man yderligere oplysninger, inden man møder op, eller vil man allerede nu tilmelde sig, kan henvendelse ske til træner Preben Larsen tlf. 51 38 60 22 eller på mail: preben.dirch.larsen@hotmail.com.

Markedsdag på torvet i Næstved.
Der vil også være mulighed for at høre mere, og samtidig få en sludder med medlemmer af Hjerterum, det kan ske på Hjerte Rytternes stand, der vil være opsat på torvet i Næstved på Markedsdagen fredag 31. maj fra klokken 10,00 - 17,00.

Dagens billeder er fra en af Hjerterums hygge- og motionsture der gik forbi Gavnø Slot, Vejlø, Rettestrup omkring Stenstrup videre ind til Kanalvej rundt om havnen i Næstved, dagens tur sluttede med kaffe og en lille småkage hos Happy2Fitness på Marskvej 17, i Næstved, en hyggelig tur på godt 25 km. i høj solskin og næsten ingen vind.

#Hjerterytterne #Næstved #Motion #Cykel #Hjerterum

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle