26-årig sigtet for trusler efter butikstyveri


En 26-årig mand fra Næstved var torsdag i et supermarked i Næstved, hvor medarbejderne genkendte ham fra et butikstyveri fra den foregående dag.

Han blev konfronteret med tyveriet – af tre stykker chokolade – men truede medarbejderen med øretæver og med at blive skudt.

Derfor blev politiet tilkaldt, og den 26-årige blev sigtet for både butikstyveri og for trusler.

#Butikstyveri #Trusler

58 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com