Fiat totalt udbrændt på P-plads i Næstved.


Billedserie: En ny dag var knapt begyndt, da brandfolkene fra stationen i Næstved måtte sætte horn og lygter til på brandbilerne, for hurtigt at nå frem til en anmeldt bilbrand i Næstved.

Klokken 00,33 indløb meldingen til vagtcentralen, om at et køretøj der holdt på en parkeringsplads i Havnegade ved den frilagte Suså var helt omspændt af flammer, Hvordan branden er opstået vides ikke, men selv om redningsfolkene var hurtigt på stedet, lykkedes det dem ikke at redde den lille Fiat-bil som udbrændte totalt. Til gengæld lykkedes det brandfolkene at begrænse skaderne på en anden bil der stod i nærheden, men strålevarmen var alligevel så kraftig, at det gik hårdt ud over lakken og et sidespejl.

Efter en lille time forlod brandfolkene igen stedet, men først efter at de havde fyldt den udbrændte bil med en brandhæmmende skum, det skulle udelukke at branden blussede op igen. Det er nu politiets opgave at overbringe ejeren den dårlige nyhed, om at hans bil er blevet totalskadet efter en brand.

#Bilbrand #Næstved #Politi

196 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com