Kørte fuld til politistationen og blev anholdt


Torsdag kl. 10.50 kom en 52-årig mand fra byen ind på politistationen i Næstved.

Han var ankommet på knallert, men han var noget opfarende, da han henvendte sig til medarbejderne i ekspeditionen. Han virkede påvirket og blev derfor alkometertestet.

Det viste sig, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

#Spirituskørsel #Anholdelse

100 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com