Tre bilbrande inden for 17 minutter i Næstved i nat


Billedserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte natten til lørdag slukke tre bilbrande inden for 17 minutter i en afstand af 800 meter fra hinanden.

Læs også:"Fiat totalt udbrændt på P-plads i Næstved"

Første alarmering modtog brandmandskabet kl. 02.59 da venstre side af bagenden på en Fiat 500 1,2 stod med flammer i Brandtsgade. På stedet fik man hurtigt slukket branden, men hurtigt måtte reagere på en ny alarm om bilbrand.

kl. 03.08 indløb alarm nr. 2 om bilbrand til vagtcentralen på Manøvej. Denne gang stod en VW Golf 1,6 TDI i lys luge på Fønixtorvets parkering som brandmandskabet også fik slukket.

Den tredje alarm kom kl. 03.16, og denne gang var det på H C Andersens Vej hvor en Skoda Octavia 2,0 Combi som stod blandt andre biler, brændte. Også her var brandmandskabet hurtigt til stede og fik slukket og begrænset branden til kun at omfatte Skoda´en.

En nabo til parkeringspladsen opholdt sig i sin lejlighed hvor vinduet stod åben, på et tidspunkt stod der en kvælende røg ind af vinduet, som lå lige i vindretningen. Røgen viste sig at komme fra den brændende Skoda Octavia som holdt på P-pladsen ud til vejen, et opkald til 1-1-2 sendte derfor brandfolkene på endnu en opgave med at slukke en bilbrand.

Skoda´en som er en 2003 model bliver heller ikke til bil mere, for osse her udbrændte hele motorrum og fronten på køretøjet. Vigdis Oxdam, ejer af den nu brændte Skoda Octavia som havde sin sidste tur ved egen motor fredag. Vigdis fortæller at hun havde overvejet at sælge bilen på et senere tidspunkt. Den afgørende beslutning er der nu andre der har taget for hende, så på dramatisk vis er tiden åbenbart kommet hvor bilen skal udskiftes, men måden og tidspunktet det sker på ville hun gerne selv have bestemt. Selv om det var et lidt ældre køretøj er Vigdis efter det der er hændt, glad for at hun havde den fuldt forsikret.

Alle teorier hælder til at nattens bilbrande er påsatte. Også bilbranden natten til fredag på en parkeringsplads i Havnegade ved den frilagte Suså står som et mysterium!

#Bilbrand

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle