NÆSTVED: 33-årig kvinde sigtet for fem tilfælde af brandstiftelse.


Billedserie: En 33-årig kvinde fra Næstved meldte mandag eftermiddag sig selv til politiet.

Hun blev anholdt, da hun ankom til politistationen i klokken 14.00. Den 33-årige er sigtet for fem tilfælde af brandstiftelse – de fire er sket i den seneste weekend, fire biler blev antændt på forskellige steder, den første var i Havnegade ved den frilagte Suså, dagen efter i Brandtsgade, Fønixtorvet og H.C. Andersernsvej i Næstved, mens den femte sigtelse vedrører en brand, der skete den 9. marts i Nørre Alslev. Den 33-årige kvinde fremstilles tirsdag i grundlovsforhør.

#Bilbrand #Politi #Næstved #Brandstiftelse

376 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com