Klokken 3-pyroman på spil igen: Melder sig selv.


Billedserie: Flere bilbrande inden for den sidste uge, fik hurtigt tankerne hen på at en pyroman måtte være på spil i Næstved. Fra sidst i 2011 og hen til slutningen af 2013 var der i Næstved området flere større brande, som ingen forklaring havde, det gav store udfordringer til både brandvæsnet og politiet, for at få en forklaring på hvorfor der pludselig opstod så mange uforklarede brande inden for godt et år.

Den første mistænkelige brand uden nogen egentlig forklaring opstod 27. oktober 2011 klokken 01,52, her udbrændte en stor carport indeholdende 5 køretøjer på Bogensevej i Næstved, samme nat klokken 02,30 var der sat ild i en båd der lå på land ved Vestre Kaj i Suså Havn. Efterfølgende har der været omkring 15 brande i biler og bygninger, alle sammen menes de at være påsatte.

Politiet satte efterforskningen på højtryk, og den 4. juli 2012 gav bestræbelserne for at opklare de mange brande pote. En den gang 26-årig kvinde blev anholdt efter at 4 lastbiler var stukket i brand på Brolæggervænget i Næstved, politiet kunne efterfølgende kun forbinde den anholdte med 3 brande, sommerhusbranden i Karrebæksminde, en større brand i tækkerør på Ydernæs, og så branden i lastbilerne. Kvinden fik herefter øgenavnet "Klokken 3-pyromanen".

Efter anholdelsen, var der en pause helt hen til den 24. august 2013, så opstod der igen flere brande med samme mønster som tidligere, politiet fik derfor igen mistanke til klokken 3- pyromanen, og den 23. november 2013 blev hun anholdt igen, politiet havde lagt sig på lur i en hæk ved genbrugsbutikken Blå Kors på Ydernæs, politiet fik mistanken efter at et vindue var blevet smadret, men ingen var gået ind i lokalerne, politiet mente derfor at gerningsmanden nok kom til bage igen, det viste sig så at klokken 3-pyromanen kort tid efter kl. 02,57 dukkede op, og nåede desværre at tænde ild i bygningen inden hun blev anholdt.

Kvinden blev senere dømt og fik en behandlingsdom som åbenbart ikke har haft den forventede virkning, for natten til fredag den 24. maj slog hun til igen, denne gang ved at sætte ild til en Fiat på parkeringen ved den frilagte Suså, og natten til lørdag stod hun bag endnu 3 bilafbrændinger, i Brandsgade, Fønixtorvet og på H.C. Andersensvej i Næstved. Den nu 33-årrige har åbenbart denne gang fortrudt sine gerninger for hun har meldt sig selv til politiet, og indrømmet at hun er gerningsmand til brandene som også omhandler en bilbrand i Nr.Alslev i marts. Kvinden er nu varetægtsfængslet i fire uger.

#Pyroman #Politi #Brand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va