Havde kniv med på McDonald's


Politiet blev mandag kl. 01.20 kaldt til McDonald's på Blegdammen i Næstved, som netop havde haft besøg af en gæst, der havde en kniv. 500 m væk fandt politiet en 57-årig mand fra København, som ganske rigtigt havde en foldekniv på sig, og han blev derfor anholdt kl. 01.47 og sigtet for overtrædelse af knivloven.

Det fik ham til at finde en stribe uskønne gloser frem, som han sendte efter den ene politibetjent.

Den 57-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen mandag kl. 08.50.

#McDonald #Overtrædelseafknivloven #Blegdammen

50 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com