Tre anholdt efter tyveri


Tre mænd blev søndag kl. 02.50 anholdt, efter at de havde forsøgt at stjæle defekte varer, der var sat ud bag Harald Nyborg på Gammel Holstedvej i Næstved.

Kort efter kl. 01.00 natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at der luskede uvedkommende omkring ved forretningen, og da politiet ankom til stedet, var en bil parkeret ved Lauritz.com i nærheden, og der stod blandt andet en defekt vaskemaskine, og en græsslåmaskine ved siden af.

Der var ingen spor af tyvene, men politihunden Albert snusede sig frem til, at de var forsvundet ad et stisystem. Den skarpe næse fulgte sporet over et par km, og herefter blev de tre mænd anholdt. Der er tale om tre udenlandske mænd i alderen 31-33, og de blev sigtet for tyveri og for husfredskrænkelse og taget med til politistationen i Næstved. Her blev de præsenteret for en bøde på 2.500 kroner hver.

De tre mænd er fortsat anholdt efter udlændingelovens bestemmelser, og sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal tage stilling til en evt. udvisning.

#Tyveri

67 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com