Påvirket bilist havde kokain


Politiet standsede mandag kl. 17.20 en 22-årig mand fra Fuglebjerg, der kom kørende i Grønnegade i Næstved.

Den 22-årige virkede påvirket, og en narkometertest gav da også udslag for kokain. Han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da politibetjentene tjekkede den 22-årige nærmere, fandt de otte små poser med i alt 8,16 gram kokain og flere andre, små poser med rester af stoffer. Det ulovlig stof blev konfiskeret, og den 22-årige blev sigtet for salg af stoffer.

#Narkotikakørsel #Euforiserendestoffer

70 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com