15-årig varetægtsfængslet efter flere brande i Korsør


En 15-årig dreng blev onsdag morgen fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved og varetægtsfængslet i fire uger. Han blev anholdt tirsdag og er sigtet for 4 tilfælde af brandstiftelse.

Der er tale om branden i Netto på Kjærsvej, en brand i børnehaven ved siden af Netto, samt en brand ved Broskolen på Birkemosevej og i et havehus i Stenstrædet. Det var blandt andet vidneforklaringer, der førte politiet på sporet af den unge mand, der nu er varetægtsfængslet for de fire brande.

Politiet anholdt tirsdag aften yderligere en ung mand, som er sigtet for brandene i Netto og ved børnehaven. Han fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved onsdag eftermiddag.

#Varetægtsfængsling #Grundlovsforhør #RetteniNæstved #Brandstiftelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com