Butikstyv i tumult med butikspersonale


Personalet i Netto på Østre Ringvej i Næstved bemærkede torsdag morgen kl. 09.32 en kunde, der stoppede forskellige slikposer i lommen og gik gennem kassen uden at betale.

Medarbejderne forsøgte at tilbageholde manden, men han skubbede en medarbejder omkuld, smed nogle af de stjålne varer på gulvet og stak af. Politiet behandler sagen som et røveri.

Gerningsmanden beskrives som en mand, ca. 25-30 år gammel, omkring 170-175 cm høj. Han er ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning og var brun i huden. Han havde brunt, kort hår og havde en sort, langærmet trøje med en gul lynlås, grå shorts og sorte sko med en hvid stribe på.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

#NettoØstreRingvej #Røveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com