top of page

Politiet faldt skarpladt pistol og ulovlig stoffer - to varetægtsfængslet


To mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Det er en 25-årig mand fra Store-Heddinge, som blev varetægtsfængslet, og en 22-årig mand uden fast bopæl, som blev idømt en straksdom på syv måneders fængsel.

De blev begge anholdt onsdag aften, efter at politiet på baggrund af en anmeldelse havde foretaget en ransagning på en adresse i Vordingborg. Her fandt politiet 156 gram hash, 5,17 gram kokain og 2,85 gram MDMA hos den 22-årige, som også havde tre samuraisværd. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven.

Den 25-årige mand havde 300 gram hash i sin bil sammen med et større kontant beløb, og ved anholdelsen havde han ikke blot en kniv med en klinge på 12 cm på sig, men han havde også en skarpladt pistol i bukselinningen. Derfor er han sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben og for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer.

#RetteniNæstved #Euforiserendestoffer #Grundlovsforhør #Hash #MDMA #Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafvåbenloven #Pistol #Kniv #Fængselsdom #Straksdom

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page