Politiet faldt skarpladt pistol og ulovlig stoffer - to varetægtsfængslet


To mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Det er en 25-årig mand fra Store-Heddinge, som blev varetægtsfængslet, og en 22-årig mand uden fast bopæl, som blev idømt en straksdom på syv måneders fængsel.

De blev begge anholdt onsdag aften, efter at politiet på baggrund af en anmeldelse havde foretaget en ransagning på en adresse i Vordingborg. Her fandt politiet 156 gram hash, 5,17 gram kokain og 2,85 gram MDMA hos den 22-årige, som også havde tre samuraisværd. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven.

Den 25-årige mand havde 300 gram hash i sin bil sammen med et større kontant beløb, og ved anholdelsen havde han ikke blot en kniv med en klinge på 12 cm på sig, men han havde også en skarpladt pistol i bukselinningen. Derfor er han sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben og for overtrædelse af knivloven og lov om euforiserende stoffer.

#RetteniNæstved #Euforiserendestoffer #Grundlovsforhør #Hash #MDMA #Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafvåbenloven #Pistol #Kniv #Fængselsdom #Straksdom

31 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com