Melding om containerbrand på De Hvide Svaner.


Billedserie: Det var måske ikke lige efter bogen da der blev forsøgt brændt noget haveaffald af på De Hvide Svaners campingområde lidt uden for Næstved. På et lukket arbejdsområde der tilhører campingpladsen, mente en havemand åbenbart, at den nemmeste måde at skaffe sig af med haveaffald på, er ved at antænde det med noget brandbar væske og så futte det af.

Det var nok ikke lige den måde det skulle have været gjort på, for loven siger nemlig, at det i byzoner og sommerhusområder, er forbudt hele året at brænde alle former for affald at, det skal hvis man ikke selv kan anvende det, afleveres på en genbrugsstation til genanvendelse.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fik klokken 10,33 meldingen om, at der var ild i en container på campingpladsens område, men fremme på stedet viste det sig, at det var en bunke på jorden med haveaffald der var forsøgt brændt af. Brandfolkene fik med hjælp fra en højtryksslange hurtigt bugt med det anlagte bål, hvor hvert et strå fik en gang vand, og det hele blev endevendt, brandfolkene kunne så roligt efter veludført arbejde, vende hjem til stationen i Næstved.

#Brand #Container #Naturbrand #Haveaffald

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com