top of page

Næstved: Grønnegården har ikke fået tømt skrald i flere uger.


Billedserie: Beboerne i det gamle kaserneområde Grønnegården i Næstved er noget frustreret, og kan ikke forstå hvorfor ikke deres affaldscontainere er blevet tømt i flere uger, Flere beboere har henvendt sig til Kommunen og boligselskab, men der kommer ingen svar på deres henvendelser, og i mellemtiden stiger bunkerne med affald på deres containerplads i et hjørne af området.

Rotter, mus og andet småkryb har nu i flere dage haft frit slag til at boltre sig i affaldet, der flyder rundt om containerne som er totalt overfyldte. Beboerne ved ikke hvad de skal gøre, så for ikke at få endnu større problemer i varmen, må beboerne beholde restaffald og bioaffald inde i deres boliger, Beboerne har totalt forbud mod at fodre fugle, da det kan samle rotter, i en skrivelse har boligselskabet endda truet med opsigelse af lejemålet, hvis ikke forbuddet overholdes. Med det i baghovedet mener lejerne at svineriet med det ophobede affald overgår fodringen af fugle med flere længder, det er i hvert fald ikke særligt miljøvenligt, for nu vil rotterne jo alligevel invadere området, og spyfluerne vil have fri adgang da lågene til containerne med bioaffald er helt ødelagte.

Hvornår der næste gang bliver hentet skrald er der ingen der ved, da ingen er blevet orienteret eller får noget at vide.

#Skrald #Renovation #Container #Grønnegården

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page