Tricktyv stjal dankort i Brandelev


En 85-årig kvinde fra Brandelev lidt uden for Næstved var tirsdag mellem klokken 15.30 og 16.15 udsat for et tricktyveri.

En mand, som udgav sig for at være fra hendes pengeinstitut, ringede til kvinden og forklarede, at hendes dankort var blevet misbrugt, og at kortet skulle undersøges. Den ældre kvinde bad ham komme ud til hendes adresse, hvilket havde den frækhed at gøre.

Her fik han – efter i øvrigt at have legitimeret sig med en slags legitimationskort fra Sydbank – udleveret kvindens dankort.

Det var dog først nu, at hendes kort blev misbrugt, for der blev efterfølgende hævet nogle tusinde kroner i kontanter på kortet, og derfor anmeldte kvinden tyveriet til politiet.

#Tricktyveri #Brandelev

31 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com