Ville hjælpe men blev mødt af tåregas


Torsdag kl. 18.55 kørte en 26-årig kvinde fra Vordingborg på Dyssegårdsvej i Næstved, da hun lagde mærke til en mand, der lå på fortovet.

Hun standsede for at se, om han var kommet noget til, men da hun henvendte sig til ham, tog han en lille dåse med tåregas og sprøjtede efter hende. Politiet blev tilkaldt, og den pågældende mand, der er 56 og fra Næstved, blev anholdt.

Han havde også en kniv på sig, og han blev herefter sigtet for overtrædelse af knivloven. Den 56-årige blev løsladt igen klokken 20.06 efter afhøring.

#Dyssegårdsvej #Tåregas #Anholdelse #Overtrædelseafknivloven

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com