top of page

Efterlyst butikstyv fundet af politihund efter færdselsuheld.


Billedserie: Et færdselsuheld mellem Svingbroen og rundkørslen til Karrebækvej skabte tirsdag noget forvirring da en af de implicerede i et køretøj stak af fra uheldet. To dansk indregistreret og et køretøj med svenske nummerplader havde ramt hinanden i køen der var opstået lige før rundkørslen.

To ambulancer var kaldt til stedet, da der efter det oplyste skulle være personer med mindre skader. Politiet måtte også rykke ud med en hundevogn, en person i en af bilerne ønskede nemlig ikke at blive på stedet og deltage i udredningen, så han stak af fra ulykken, men det fik politihunden Eddi uden større besvær lavet om på, den følsomme snude fandt nemlig hurtigt den flygtende person, som viste sig at være efterlyst som medgerningsmand til noget organiseret butikstyveri, en sag hvor en anden person allerede tidligere var blevet anholdt.

To køretøjer måtte efterlades på stedet og vil senere blive fjernet, et køretøj kunne køre videre selv. Trafikken blev ledt uden om uheldstedet uden de store problemer. En brandbil med udrykning der var kaldt ud til en mindre markbrand på Slagelsevej ved Guderup lidt uden for Næstved, passerede også stedet uden problemer.

#Politihund #Næstved #Færdselsuheld #Butikstyveri

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page