top of page

Eksplosion i højspændingskabel afbrød strømmen i Næstved Syd.


Billedserie:Birkehegnet i Næstved var mandag uden strøm i små 2 timer, årsagen var en eksplosion i et oliefyldt højspændingskabel, som forsyner de mange blokke med strøm via en transformatorstation ved nummer 363.

Midt - og Sydsjællands Brand & Redning fik meldingen om at det brændte i bygningen med el-skabe og højspændingskabler klokken 17,36, Men det var ikke en opgave for brandfolkene, som ellers kom hurtigt til stedet, de kom ikke i arbejde da der ikke var opstået en decideret brand, men den varme olie fra det ødelagte kabel kan have afgivet en del røg, så det så ud som om der var ild i bygningen. Folk fra NK-Forsyning, der også var kaldt til stedet, fik i løbet af kort tid genoprettet strømforsyningen, så madlavningen blev reddet, og kunne fortsætte i de mange lejligheder. Senere skal man så i gang med en grundig rengøring, og så skal skaderne på det ødelagte kabel udbedres.

Årsagen til strømafbrydelsen og det ødelagte kabel, menes at være almindelig slidtage på kablerne i transformatoren.

#Brand #Næstved #Elskab #Transformator #Birkehegnet

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page