Eksplosion i højspændingskabel afbrød strømmen i Næstved Syd.


Billedserie:Birkehegnet i Næstved var mandag uden strøm i små 2 timer, årsagen var en eksplosion i et oliefyldt højspændingskabel, som forsyner de mange blokke med strøm via en transformatorstation ved nummer 363.

Midt - og Sydsjællands Brand & Redning fik meldingen om at det brændte i bygningen med el-skabe og højspændingskabler klokken 17,36, Men det var ikke en opgave for brandfolkene, som ellers kom hurtigt til stedet, de kom ikke i arbejde da der ikke var opstået en decideret brand, men den varme olie fra det ødelagte kabel kan have afgivet en del røg, så det så ud som om der var ild i bygningen. Folk fra NK-Forsyning, der også var kaldt til stedet, fik i løbet af kort tid genoprettet strømforsyningen, så madlavningen blev reddet, og kunne fortsætte i de mange lejligheder. Senere skal man så i gang med en grundig rengøring, og så skal skaderne på det ødelagte kabel udbedres.

Årsagen til strømafbrydelsen og det ødelagte kabel, menes at være almindelig slidtage på kablerne i transformatoren.

#Brand #Næstved #Elskab #Transformator #Birkehegnet

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com