Kom op at slås i BonBon-Land


Politiet fik søndag kl. 15.12 en anmeldelse fra BonBon-Land i Holme-Olstrup om, at to gæster i forlystelsesparken havde jagtet hinanden og var kommet op at slås ved en isbod.

Da politiet ankom, var der faldet lidt ro over gemytterne, men vidner udpegede de to mænd: En 27-årig fra Gentofte og en 34-årig uden fast bopæl.

De blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og politiet fandt en enhåndsbetjent foldekniv på den 34-årige, som derfor også blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

#BonbonLand #HolmeOlstrup #Overtrædelseafknivloven #Overtrædelseafordensbekendtgørelsen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com