Markbrand ved Bøgesø


Billedserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte mandag efter middag rykke ud til en markbrand øst for Bøgesø ved Mogenstrup.

Straks efter anmeldelsen kl. 13.01 gik en landmand med traktor og harve, i gang med at lave et brandbælte omkring det markareal der stod i flammer.

Denne hurtige handling samt det at brandmandskabet hurtigt var på stedet, forhindrede markbranden i at udvikle sig og komme tæt på de nærliggende gårde.

Efter et lille stykke tids slukningsarbejde var alt atter i daglig orden, og brandmandskabet kunne returnere til brandstationen.

Hvad årsagen til markbranden er, står hen i det uvisse.

#Markbrand #Naturbrand #Bøgesøvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com