Over 20.000 var til Grøn Koncert i Næstved


Billedserier: Godt 20.500 var til Grøn Koncert da festival karavanen kom forbi Næstved i lørdags.

Med navne som Kato, Saveus, Alphabeat, Kesi, Carpark North, Anne-Sanne-Lis, Scarlet Pleasure og Dizzy Mizz Lizzy på programmet, var der lagt op til den helt store oplevelse til alle aldersgrupper.

Det var traditionen tro Jacob Haugaard og Formand for Muskelsvindfonden - Simon Toftgaard Jespersen der var konferenciers på Grøn scene, mens de populære værter Dennis Ravn og Signe Krarup fra det prisvindende morgenshow GO'NOVA var konferenciers på Nova scenen.

Trods lidt sidevind hen over festpladsen i Holsted, var sommervejr perfekt. Og det sammen med musikken gjore dagen til en af de mest hyggelige og stemningsfyldte i Næstved denne sommer.

#GrønKoncert #Holsted

96 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com