Hashsælger standset på knallert


Politiet standsede onsdag kl. 17.30 en knallertkører ved Næstved Gymnasium på Nygårdsvej.

Det var en 21-årig mand fra byen, og da politibetjentene visiterede ham, fandt de 50,71 gram hash fordelt i mindre kugler klar til salg. Den 21-årige havde også et større, kontant beløb på sig.

Han blev anholdt kl. 17.30 og sigtet for salg af euforiserende stoffer og taget med til politistationen i Næstved. Den 21-årige blev løsladt igen klokken 18.42 efter afhøring.

#Hash #Euforiserendestoffer

62 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com